1

DUKTIGA SVAMPKONSULENTER I MEDIA

Idag var vår söta svampkonsulentvän Cissi från Stockholm i tv-soffan och pratade svamp. Klicka på bilden för att komma till STV Play.
Grym tjej!
Själv har jag precis uppdaterat min hemsida lite till och fokuserat på sidan "Press". Här lägger jag efterhand in bilder och länkar från olika mediaglimtar med Skogskatten (jag dåååråå). Klicka på bilden för att komma till "Press".
Om man ska vara lite osvensk sådär och stoltsera så vill jag berätta för er att jag faktiskt ALDRIG varit den som sökt mig till tidningar och radio - de har alltid hittat mig på ett eller annat sätt, bloggen är en av de vanligaste sätten. Det är jättekul! I slutet av månaden nu kommer ett reportage i tidningen Allers.
Kram Helena 
0

SVAMPKURSER I SKÅNE

 
Välkomna in på www.skogskatten.com kära läsare. Nu kör vi!
Foto: Fotografen från Öland på Svampkonsulenternas Riksträff, på uppdrag av Ölands Bank. Svamp: Praktspindling.
Okej alltså shit. "Bara lite att uppdatera" tänkte jag. Har suttit framför datorn typ konstant hela dagen plus flera timmar igår. Det är INTE bara att uppdatera lite när man har en egen hemsida. Massa nya saker att lägga till, flera gamla saker som behövde putsas, så jag har lekt webbdesigner utan vidare färdigheter så länge nu att ryggen värker (?). Dessutom är det min födelsedag idag, ha! Grattis till Skogskatten.
Kram snyggingar! /H
2

HÖSTENS KURSUTBUD...

... dyker upp någon gång under dagen på Skogskatten. Välkomna in och kika så småning om. I år blir det två nybörjarkurser, en i september och en i oktober (och ytterligare en som redan är abonnerad), en fortsättningskurs, en avancerad kurs, några endagsutflykter (och redan abonnerade dagar för föreningar och företag), en utflykt till den stora svamputställningen på Fredriksdal, två workshops och lite annat smått och gott.
Jag har redan fått in många anmälningar under våren och jag hoppas vi kan leva upp till era förhoppningar om hösten, det är lite svårt att göra alla nöjda men vi gör vårt bästa. Hösten är ju så löjligt kort! :(
Svaveltickan är verkligen en härlig färgklick i naturen, nästan overklig. Här på pil.
Pionerna blommar i trädgården, underbara, ömtåliga och helt underbara.
Vi hörs!
Kram Helena